KARRIERE

Vi brænder for patienter og videnskab

Vi brænder for patienter og videnskab

Vector-Smart-Object-copy

Vi stoler på hinandens styrker, og når vi møder udfordringer, bevarer vi optimismen og arbejder sammen som et team for at opnå ekstraordinære resultater.

Hurtigt overblik: Vores ledelsesprincipper

3_PTH_Icon-(orange)
  • Lev vores værdier - del vores vision
  • Understøt samarbejde og del viden på tværs af funktioner og afdelinger
1_PTH_Icon-(blue)
  • Opstil ambitiøse og virkningsfulde mål, og gå efter dem
  • Tænk ud af boksen for at nå vores fælles mål
2_PTH_Icon-(purple)
  • Udvis omsorg og respekt for dine kolleger - honorer deres ekspertise
  • Styrk medarbejderne, og forvent deres bedste

Mangfoldighed, inklusion og ligestilling

Vi er stolte af at være en arbejdsplads med lige muligheder, og vi mener, at mangfoldighed og inklusion blandt vores medarbejdere er afgørende for vores succes som en global virksomhed.

Vi understøtter en tillidsfuld og anerkendende virksomhedskultur og sætter pris på kolleger med forskellig baggrund og deres evne til at bidrage med unikke synspunkter og perspektiver til alle forretningsaspekter, fra lægemiddeludvikling til markedsføring.

En mangfoldig arbejdsstyrke danner grundlag for en mere personlig forståelse af vores kunders behov og bekymringer. Et mangfoldigt team kan være bedre til at samarbejde, acceptere forskelle og skabe en balance mellem forsigtighed og risikovillighed. Vi er af den overbevisning, at et mangfoldigt team er mere effektivt i et globalt miljø og dermed fremmende for vores opdagelse, udvikling og markedsføring af lægemidler mod sjældne sygdomme til gavn for patienterne.

Har du brug for hjælp?

Vi hører meget gerne fra jobansøgere med funktionsnedsættelser og hjælper gerne med at tilpasse ansøgningsproceduren. Hvis du har en funktionsnedsættelse, der begrænser din mulighed for at søge en stilling via vores online ansøgningsprocedure, kan du kontakte os via e-mail for at give din interesse til kende. Bemærk, at denne e-mailadresse er forbeholdt personer med funktionsnedsættelse, der ønsker at anmode om en tilpasning af onlineproceduren i forbindelse med en ansøgning, samtale eller ansættelse.

Human Resources Assistance

UDFORSK

You are about to access www.ascendispharma.com.
Click below if you wish to proceed.