OM OS

Vi anvender vores innovative teknologiplatform til at opbygge en førende, fuldt integreret global biofarmaceutisk virksomhed

Vi anvender vores innovative teknologiplatform til at opbygge en førende, fuldt integreret global biofarmaceutisk virksomhed

Algoritme for produktinnovation

Vores unikke tilgang til produktinnovation går ud på at identificere uopfyldte medicinske behov, hvor der et klinisk valideret moderstof eller en pathway, der er egnet til vores TransCon teknologier. Vi kalder det vores “algoritme". Den hjælper os med at udvælge og gå videre med produktkandidater til vores stadigt voksende pipeline.

Takket være denne strategiske tilgang har vi i øjeblikket en pipeline med tre uafhængige produktkandidater mod sjældne endokrinologiske sygdomme under klinisk udvikling og er desuden i gang med at udvikle vores andet fokusområde onkologi. Vi fortsætter udvidelsen til nye behandlingsområder for at imødekomme udækkede patientbehov.

2022_075_Ascendis_AlgorithmArrow_Dutch_v1
Vector-Smart-Object-copy

Vores vision er at skabe nye behandlinger med fokus på at gøre en meningsfuld forskel i patienternes liv.

VISEN Pharmaceuticals

I 2018 blev VISEN Pharmaceuticals dannet af Ascendis Pharma med et investorkonsortium ledet af Vivo Capital. VISEN fokuserer på endokrinologi og har fået eksklusive rettigheder til at udvikle og kommercialisere Ascendis Pharmas endokrinologiske terapier til sjældne sygdomme, herunder TransCon hGH, TransCon PTH og TransCon CNP i Kina.

UDFORSK

You are about to access www.ascendispharma.com.
Click below if you wish to proceed.