VIRKSOMHEDSANSVAR

Vi er en biofarmaceutisk virksomhed med høje etiske standarder, og vi tager ansvar for vores handlinger

Vi anvender vores innovative teknologiplatform til at opbygge en førende, fuldt integreret global biofarmaceutisk virksomhed

Hos Ascendis Pharma er vi 100 % opsatte på at gøre en forskel for patienter over hele verden – og på at gøre det efter høje etiske standarder.

Vi har et retfærdigt, ærligt og respektfuldt samarbejde med vores potentielle kunder og eksterne samarbejdspartnere, herunder enkeltpersoner, leverandører, konsulenter, distributører, agenter, mellemhandlere, offentlige og private klinikker, hospitaler, universiteter og institutioner samt ikke-statslige organisationer. Vi tager ansvar for vores handlinger. Vi går ikke på kompromis med vores integritet eller vores værdier.

Vores Code of Business Conduct & Ethics indeholder generelle retningslinjer for, hvordan vi driver forretning i overensstemmelse hermed.

VORES CORPORATE RESPONSIBILITY STRATEGI

Som en virksomhed, der er forpligtet til at gøre en forskel i patienternes liv, understøtter ansvarlig virksomhedsledelse vores forretningsstrategi og værdier ved at sikre vores miljømæssige og sociale driftstilladelse. Vores nuværende Corporate Responsibility strategi er bygget op omkring fire søjler – Patienter, Samfund, Miljø og Integritet – og er knyttet til udvalgte verdensmål. Se vores seneste Corporate Responsibility & ESG (Environmental, Social, Governance) rapport for at lære mere.

Vector-Smart-Object-copy

Vi har et retfærdigt, ærligt og respektfuldt samarbejde med andre.

UDFORSK

You are about to access www.ascendispharma.com.
Click below if you wish to proceed.